Previous
Next
IMG_0461

Bedrijfskleding voor Samen Circulair

 

Met dank aan DB Work Wear uit Numansdorp hebben we een mooie korting gekregen op lekkere warme bedrijfskleding bestaande uit een vest en een bodywarmer. Hiermee kan de kachel wat lager blijven en zien wij er netjes uit! De medewerkers die in de werkplaats werken en op de bus rijden zijn voorzien van veiligheidsschoenen. Wel zo fijn met alle zware spullen die door onze handen gaan.
DB Workwear heeft ons ook nog veiligeheidsschoenen geschonken voor de vrijwilligers die op zaterdag goederen innemen op de milieustraat van de RAD! Wij zijn super trots op het resultaat!
 
De MATCH met DB Workwear is tot stand gekomen via de Hoeksche Uitdaging, een uniek bedrijvennetwerk dat uitdaagt om maatschappelijk betrokken te ondernemen door stichtingen en verenigingen te ondersteunen. Matchgroeplid Conchita Almazan heeft deze aanvraag opgepakt en heeft verbinding gelegd met DB WorkWear. 
Wil je als bedrijf ook werk maken van je maatschappelijke betrokkenheid voor de Hoeksche Waard? Neem dan voor informatie contact op via: info@hoekschewaardseuitdaging.nl. Wij komen graag langs om meer te vertellen en om je uit te dagen om mee te doen!